Nedladdning från Tunedal.nu

 
Hem Kontakt Om Tunedal.nu

 

Skript och program

Dansk, tak! English, please! Français, s'il vous plaît!

Jag har roat mig med att skriva lite skript och program. Något kanske är användbart för dig? Du hittar dem i katalogen: download

Download

Du hittar bl.a. några java-program som hjälper dig att förbättra översättningen mellan svenska och danska med Apertium (www.apertium.org). Testa apertium med apertium-caffein: http://wiki.apertium.org/wiki/Apertium-Caffeine .

Jag har nyligen även börjat lägga till några program som kan vara nyttiga för statistisk maskinöversättning t.ex. med Moses.

På nedladdningssidan finns också resultatet av mina försök att lära mig Python t.ex. CHECKHASHGUI (ett litet program som du kan använda för att kontrollera att en fil är äkta, med hjälp av kontrollsumman dvs. hash:en) och ARC4GUI (demonstrerar kryptering med ARC4/RC4). För att köra Python-program måste du installera Python. De nämnda programmen är testade med Python 2.7. Du får gärna skicka synpunkter på programmen!

Programmen är signerade med min PGP-nyckel: C1628917. Nyckelns fingeravtryck är: 9B3EBED151BCA443203E882A9264893CC1628917

Vissa program finns också i RAR-arkiv med "Verifierad information" dvs. om du öppnar filerna med WinRAR så ser du i "info" att de är skapade av mig.

Per Tunedal

Skriv till mig på adressen:

adressen ser lite konstig ut för att slippa spam

eller använd mitt kontaktformulär:

Kontaktformulär

Senast ändrad 2016-01-19

© Per Tunedal 2011-2014
  Hem     Kontakt